Seuran organisaatio

Hallitus 2020
Mari Saarikivi (puheenjohtaja), mari.saarikivi(a)fckirkkonummi.fi: varusteet, avustukset, koordinointi

Janne Itkonen, janne.itkonen(a)citymarket.fi: sponsorointi, kehityshankkeet

Tiina Vartiainen, tiina.vartiainen78(a)gmail.com: kilpailutukset, kehityshankkeet

Miikka Saari, msaar4(a)luukku.com: talous, sponsorointi

Jan-Henrik Pursiainen, janhenrik.pursiainen(a)gmail.com: sopimuspohjat

Kimmo Kaskimies, kimmo.kaskimies(a)gmail.com: kehityshankkeet

Emmi Åkerblom, emmi.åkerblom(a)gmail.com:

Janina Ukkonen, janina.ukkonen(a)fckirkkonummi.fi:

Tanja Reunanen, tanja.reunanen(a)atea.com:

Toiminnanjohtaja
Sami Rukkila, sami.rukkila(a)fckirkkonummi.fi: seurahallinnon operatiivisen toiminnan kokonaisvastuu.

Ikäkausivastaavat / ikäkausivalmentajat
Aarne Sulg, aarne.sulg(a)fckirkkonummi.fi: LOISTO-futiskoulu, taitokoulut, vastuuvalmennus: PT13 (2007), P11 (2009) & PT6 (2014).

Mikko Viitsalo, mikko.viitsalo(a)fckirkkonummi.fi: taitokoulut. vastuuvalmennus: P12 (2008) & P10 (2010).

Jarno Kärkkäinen, jarno.karkkainen(a)fckirkkonummi.fi: 11vs11 ikäkausijoukkueet, vastuuvalmennus: P17 (2003-2004) & Edustus.

Tatu Nevala, tatu.nevala(a)fckirkkonummi.fi: 5vs5 ikäkausijoukkueet & taitokoulut, vastuuvalmennus: P14 (2006)

Seuratyön asiantuntija
Riikka Korhonen, riikka.korhonen(a)fckirkkonummi.fi