FC Kirkkonummi – T13 (2007)FC Kirkkonummi on Kirkkonummella vuoden 2019 alusta toimintansa aloittanut jalkapalloseura. Uudessa seurassa pelaavat muun muassa KyIFissä, MasKissa ja ACK:ssa aiemmin harrastaneet jalkapalloilijat.

Me olemme FC Kirkkonummen vuonna 2007 -syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue, joka koostuu yli 60 pelaajasta. Harjoittelemme ja pelaamme harrastetasolta kilpatasolle useissa peliryhmissä. Harjoituksia järjestetään noin kolme-neljä kertaa viikossa hyvissä olosuhteissa Kirkkonummella ja Masalassa. Kesäkaudella treenivuorot ovat nurmi- ja tekonurmikentillä ja talvikaudella mm. tekonurmipohjaisessa kuplahallissa. Tarkemmat treeni- ja peliajat voit katsoa kalenteristamme. 

Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaamme ympäri vuoden. Jos jalkapalloharrastus siis kiinnostaa, olethan yhteydessä joukkueenjohtajiimme. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla: emmi.akerblom@gmail.com (pojat) tai terhi.salmi@elisanet.fi (tytöt).

Voit seurata meitä myös Instagramissa sekä Twitterissä, @fckirkkonummi07Joukkueen yhteystiedot ja harjoitusaikataulut löydät täältä

Voit seurata meitä myös Instagramissa sekä Twitterissä, @fckirkkonummi07