FC Kirkkonummi – T10 (2010)

Tervetuloa FC Kirkkonummi T10 joukkueen sivuille!

Energiseen joukkueeseemme kuuluu lähes 20 innokasta 2010-syntynyttä tyttöä. Osa pelaajista on pelannut jo monta vuotta, mutta mukana on myös juuri aloittaneita. Osallistumme ympäri vuoden erilaisiin turnauksiin, sarjoihin sekä harjoituspeleihin. Harjoittelemme pääsääntöisesti kolme kertaa viikossa. Tavoitteenamme on oppia yhdessä jalkapalloa, kehittä kuntoa sekä pitää hauskaa. Samalla saamme paljon uusia ystäviä, joiden kanssa koetaan paljon iloja ja onnistumisia jalkapallon parissa.

Tervetuloa mukaan joukkueeseen!

Otamme mukaan aktiivisesti uusia 2010-syntyneitä tyttöjä. Joukkueeseemme mahtuvat sekä vasta-alkajat että aiemmin jalkapalloa pelanneet. Tule mukaan kokeilemaan jalkapalloa harjoituksiimme ja lisätietoja ennen ensimmäisiin treeneihin tuloa voit kysyä joukkueenjohtajaltamme.

Joukkueenjohtajat tavoitat sähköpostitse:
fckirkkonummit10@gmail.com