FC Kirkkonummi T07

FC Kirkkonummi on Kirkkonummella vuoden 2019 alusta toimintansa aloittanut jalkapalloseura. Uudessa seurassa pelaavat muun muassa KyIFissä, MasKissa ja ACK:ssa aiemmin harrastaneet jalkapalloilijat.

Me olemme FC Kirkkonummen vuonna 2007 -syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue, joka koostuu yli 60 pelaajasta. Harjoittelemme ja pelaamme harrastetasolta kilpatasolle useissa peliryhmissä. Harjoituksia järjestetään noin kolme-neljä kertaa viikossa hyvissä olosuhteissa Kirkkonummella ja Masalassa. Kesäkaudella treenivuorot ovat nurmi- ja tekonurmikentillä ja talvikaudella mm. tekonurmipohjaisessa kuplahallissa. Tarkemmat treeni- ja peliajat voit katsoa kalenteristamme.

Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaamme ympäri vuoden. Jos jalkapalloharrastus siis kiinnostaa, olethan yhteydessä joukkueenjohtajiimme. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla: emmi.akerblom@gmail.com (pojat) tai terhi.salmi@elisanet.fi (tytöt).

Voit seurata meitä myös Instagramissa sekä Twitterissä, @fckirkkonummi07

_________

TERVETULOA FC KIRKKONUMMI -07 – SORALIIKE LINDBERG CUPIIN KIRKKONUMMELLE!

Joukkueemme järjestää jälleen suositun syysturnauksensa Kirkkonummella
sunnuntaina 18. elokuuta 2019.

Paikkana on Kirkkonummen Urheilupuiston Tekonurmi ja Häkkinurmen luonnon nurmi (Vanha Rantatie 8, 02400 Kirkkonummi) ja turnaus on tarkoitettu vuonna 2007 (1.1.2007 tai myöhemmin) syntyneille pelaajille.

Tasoina turnauksessamme ovat eliitti-/kilpa sekä haaste/harraste.
Turnauksen otteluohjelma löytyy turnaussivustoltamme:

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja sähköpostitse emmi.akerblom@gmail.com