FC Kirkkonummi PT12

FC Kirkkonummi PT12 on 2012 syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue. Joukkueessa on tällä hetkellä noin 40 pelaajaa. Lisää innokkaita pikkufutareita mahtuu vielä mukaan! Harjoitukset 2 kertaa viikossa.

Meillä voi kokeilla lajia kuukauden ajan maksutta ennen virallista joukkueeseen liittymistä. Oheisen linkin kautta kannattaa kuitenkin ilmoittautua, niin saa tunnukset Jalkkikseen, jota kautta voi ilmoittautua mukaan treeneihin. Jalkkiksen kautta hoidamme myös kaiken tiedotuksen esim. treeniaikojen muutoksista yms. Ilmoittaudu siis mukaan täältä

Alkuun riittää pallo (koko 3, suositus Select Omega tai Palermo), säärisuojat sekä vesipullo.

Kuukauden kokeilukauden jälkeen laskutamme kausimaksun kahdessa erässä yhteensä 350 euroa. Kesätauon jälkeen aloittavita laskutamme puolet kausimaksusta. Tämän lisäksi seura laskuttaa jäsenmaksun 50 euroa. Heinäkuun ajan pidämme kesätaukoa.

Tervetuloa mukaan! Tule tarvittaessa kyselemään lisää kentän laidalla.

Seuraa meitä Instassa!

Joukkueenjohtajat:
Ira Björninen (ira.bjorninen@gmail.com)
Annukka Kaltiala (annukka.kaltiala@gmail.com)

pt12@fckirkkonummi.fi

Tervetuloa mukaan 12-13 syntyneiden turnaukseen 21.9.2019! Lisätietoja turnaussivulta: PT12-PT13 Turnaus