KAUSIKORTIT

FC Kirkkonummen miesten edustusjoukkue nousi upean sarjakauden ansiosta suoraan lohkovoitolla kolmosdivisioonaan. Kauden 2020 kolmosdivarin kovia kotipelejä lähdetään pelaamaan nuorella ja nälkäisellä joukkueella. Kaikki ottelut pyritään pelaamaan keliolosuhteiden salliessa Kirkkonummen keskusnurmella. FC Kirkkonummi on käynnistänyt kannattajakausikorttien myynnin – nyt kaikki joukolla kentälle kannustamaan oman kylän futareita! Kausikortin voi hankkia lahjaksi myös jalkapallosta kiinnostuneelle sukulaiselle, naapurille tai ystävälle.

Koko kauden kotiottelut ennakkoon ostetulla kannattajakausikortilla 30€. Kausikorttilainen on oikeutettu yhteen maksuttomaan kahviin tai teekupilliseen per ottelu.

FC Kirkkonummen omat, seura-asuun pukeutuneet junioripelaajat ovat oikeutettuja maksuttomiin sisäänpääsyihin kaikissa kotiotteluissa.
Kausikorttitilaukset tehdään sähköisesti osoitteessa:

Tilatut kortit toimitetaan postitse kotiosoitteeseen tai ne voi noutaa seuran toimistolta.