Liput kotiotteluihin

• Aikuiset 5€
  • Erikoisryhmät 3€ (Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja nuoret 12-17v)
  • FC Kirkkonummen omat juniorit ilmaiseksi seura-asuun pukeutuneena
  • Lapset alle 12v. sisään ilmaiseksi

Lipunmyynti yksittäispeleihin tapahtuu urheilupuiston keskuskentän yläsisäänkäynnillä. Buffet paikan päällä. Tervetuloa seuraamaan Kirkkonummen parasta jalkapalloa!

Kausikortit

FC Kirkkonummen miesten edustusjoukkue nousi upean sarjakauden 2019 ansiosta suoraan lohkovoitolla kolmosdivisioonaan. Kauden 2020 kolmosdivarin kovia kotipelejä pelataan nuorella ja nälkäisellä joukkueella. Kaikki ottelut pyritään pelaamaan keliolosuhteiden salliessa Kirkkonummen keskusnurmella.

Kannattajakausikorttien myynti on käynnissä – nyt kaikki joukolla kentälle kannustamaan oman kylän futareita! Kausikortin voi hankkia lahjaksi myös jalkapallosta kiinnostuneelle sukulaiselle, naapurille tai ystävälle.

Koko kauden kotiottelut kannattajakausikortilla 30€. Kausikorttilainen on oikeutettu yhteen maksuttomaan kahviin tai teekupilliseen per ottelu.

FC Kirkkonummen omat, seura-asuun pukeutuneet junioripelaajat ovat oikeutettuja maksuttomiin sisäänpääsyihin kaikissa kotiotteluissa.
Kausikorttitilaukset tehdään sähköisesti osoitteessa:

Tilatut kortit toimitetaan postitse kotiosoitteeseen tai ne voi noutaa seuran toimistolta. Kortin voi lunastaa myös ottelun sisäänkäynnin yhteydessä.