FC Kirkkonummi Ladies West

FC Kirkkonummi Ladies West on aikuisten naisten harrastejoukkue, jossa treenataan jalkapalloa pilke silmäkulmassa, mutta silti tavoitteellisesti. Joukkueemme harjoittelee kesäkaudella noin kaksi kertaa viikossa Heikkilän nurmikentällä ja Urheilupuiston tekonurmikentällä. Syys- ja talvikaudella harjoittelemme kerran viikossa tekonurmipohjaisessa Masalan kuplassa sekä kerran viikossa koulun liikuntasalissa. Peli-iloa ja -kokemusta saadaan turnauksista sekä harjoitusotteluista.

Jos olet kiinnostunut jalkapalloilusta mahtavassa naisporukassa, tervetuloa mukaan! Joukkoon mahtuvat sekä vasta-alkajat että aiemmin palloa pelanneet. Voit treenata ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi, ennen kuin päätät liitytkö joukkueeseen. Ennen ensimmäisiin treeneihin tuloa voit kysyä lisätietoa joukkueenjohtaja Mona Heikoselta, mona.heikonen@gmail.com.